Waarom is Jean Paul Myné zo goed?

Jean Paul Myné is synoniem voor 100% kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen . Jean Paul Myné zorgt niet alleen voor de gezondheid van het haar, maar ook voor diegene die op Jean Paul Myné te vertrouwen. Daarom zijn alle producten verrijkt met waardevolle, natuurlijke ingrediënten zoals, avocado- en argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit zure appels en koffie extract.

Keratine Gold

Jean Paul Myné is het eerste merk is die echt doet wat hij beloofd! De keratine gold behandeling is bij ons de populairste behandeling sinds wij hier mee werken. De keratine behandeling van Jean Paul Myné maakt het haar echt blijvend stijl, dit in tegenstelling van alle andere keratine behandelingen.

Oxilock Plasma

Ook de Oxilock plasma van Jean Paul Myné wordt in onze kapsalon veel gebruikt. Alleen als herstelbehandeling of door de verf en of blondeer, om het haar te beschermen en te herstellen tijdens een kleuring of ontkleuring. Als toevoeging aan blondeer, kun je bijvoorbeeld veel lichter gaan dan voorheen, zonder het haar te beschadigen.

Heel belangrijk om te weten is dat het absoluut vrij is van schadelijke stoffen zoals Formaldehyde, Glutaraldehyde, Parafine en andere aardolie producten. Hiermee biedt Jean Paul Myné een productlijn die zowel effectief als verantwoord is. Dat is het resultaat van jaren lang research én zorg de kapper als klant.

Prachtig haar, dat stralend glanst, zacht aanvoelt en gezond uitziet. Zelfs na veelvoudig wassen. Jean Paul Myné bewijst dat het mogelijk is. De producten beschermen, verzorgen en herstellen het haar tijdens de behandelingen. Dankzij de exclusieve samenstelling (rijk aan natuurlijke ingrediënten) is een mooi langdurig resultaat gewaarborgd.

Afspraak

Proberen? Maak nu een afspraak!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pqrz362969/domains/creationsrijswijk.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Maak een afspraak