Een nieuwe aanwinst: Samantha Bisschops

Ik mag jullie dan eindelijk voorstellen aan mijn nieuwe aanwinst: Samantha Bisschops. Een korte introductie:

Samantha Bisschops

Ik ben Samantha Bisschops, ik ben 28 jaar en woon in Den-Haag. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik kapster wilde worden, want knippen is mijn passie. Ongeveer 12 jaar geleden heb ik de opleiding allround kappers afgerond.¬†Sindsdien ben ik werkzaam geweest in verschillende kapsalons en nog steeds knip ik met veel enthousiasme en plezier. Ik vind het heel belangrijk dat klanten tevreden zijn en met een goed gevoel de deur uit gaan. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging bij “Creations” en hoop u snel te ontmoeten in de salon.

Waarom Creations Rijswijk?

Creations Rijswijk is een moderne kapsalon en is op de hoogte van de laatste trends. Klanten gaan met een mooi en goed verzorgd kapsel de deur uit en komen met hetzelfde goede gevoel weer terug. Dat is ook waar “ik” voor sta, de klanten met een “wauw gevoel” de deur uit laten gaan!

Maak een afspraak