[rev_slider_vc alias=”jeanpaul”]

Jean Paul Myné Keratine Behandeling

Jean Paul Myné is synoniem voor 100% kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen . Jean Paul Myné zorgt niet alleen voor de gezondheid van het haar, maar ook voor diegene die op Jean Paul Myné te vertrouwen. Daarom zijn alle producten verrijkt met waardevolle, natuurlijke ingrediënten zoals, avocado- en argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit zure appels en koffie extract.

Ook heel belangrijk is dat het absoluut vrij is van schadelijke stoffen zoals Formaldehyde, Glutaraldehyde, Parafine en andere aardolie producten. Hiermee biedt Jean Paul Myné een productlijn die zowel effectief als verantwoord is. Dat is het resultaat van jaren lang research én zorg de kapper als klant.

Prachtig haar, dat stralend glanst, zacht aanvoelt en gezond uitziet. Zelfs na veelvoudig wassen. Jean Paul Myné bewijst dat het mogelijk is. De producten beschermen, verzorgen en herstellen het haar tijdens de behandelingen. Dankzij de exclusieve samenstelling (rijk aan natuurlijke ingrediënten) is een mooi langdurig resultaat gewaarborgd.

 

Maak een afspraak