Een goed doel steunen: Hairdessers Without Borders

Creations Rijswijk helpt mee aan een goed doel: Hairdessers Without Borders. Hairdressers Without Borders is een non-profitorganisatie die is gebaseerd op liefdadigheids- en onderwijsdoeleinden. Zij inspireren mensen in Azië over het beroep van kapper, door hen het technische aspect te leren door middel van professionele trainingscursussen. Met onze bijdrage zien zij de groei van het zelfrespect van de studenten en het creëren van reële kansen om hun leven te veranderen.

Het doel is om onze studenten de kans te geven om een beroep te leren, hun eigen energie en creativiteit te motiveren, inspireren en ontsluiten. Het niveau van de Hairdressers Without Borders-opleiding is hoog om studenten uit te rusten voor betaalde professionele banen in de echte wereld.

“ONDERWIJS IS NOG NOOIT ZO MOOI GEWEEST”

Hoe gaat Creations Rijswijk hier een bijdrage aan leveren? Wij zullen op 27 april op Koningsdag, vlechten voor dit doel, op de Strijp in Rijswijk. Wij staan daar met een kraam en er zal veel gevlochten worden voor €3,00 a €5,00 euro. Oranje spray en glitters zijn gratis, alle opbrengst gaat naar het goede doel! Ook zullen er hairfeathers gezet worden voor €1,00 per stuk, voor de jongens hebben we stoere oranje gel voor €1,00. Zien we jullie dan?

Maak een afspraak