Even voorstellen: Nikki van der Meer

Even voorstellen… Ik ben Nikki van der Meer en 33 jaar oud. Ook ik wist al vanaf kleins af aan dat ik kapster wilde worden. Dat ik een jaar of 4 was begon ik al met het knippen van mijn zusjes haren. Helaas was mijn moeder daar niet zo blij mee 😉

Ik was 16 jaar dat ik begon met de kappersopleiding en 19 jaar dat ik klaar was.  Na mijn opleiding ben ik full time gaan werken bij een gerenommeerde salon in het centrum van Alkmaar. Ik heb daar 13 jaar gewerkt als top stylist en kleurspecialist en ben daar uitgegroeid tot salonmanager. Samen met mijn werkgever heb ik veel trainingen en showwerk gedaan om andere kappers te inspireren en dingen te leren. Ik ben gespecialiseerd in het op maat maken van een kapsel en kleur en het kunnen zien wat iemand nog mooier maakt. Geen uitdaging is mij te groot.

Nu woon ik ondertussen 4 jaar in Wateringen met mijn man en 2 kinderen en werd het voor mij tijd om een baan dichterbij huis te zoeken. Het heen en weer reizen naar Alkmaar nam teveel kostbare tijd in beslag.

Vanaf 1 september begin ik bij Creations. Ik hoop in deze salon een nieuwe uitdaging te vinden en samen met Brenda en Samantha nog veel meer moois neer te zetten.

Maak een afspraak