creations rijswijk

Brenda

Even voorstellen,

Ik ben Brenda van Rooijen en ben 40 jaar. Al vanaf dat ik 4 jaar ben wist ik al dat ik kapster wilde worden. Toen ik eenmaal naar de middelbare school ging, was er nog geen middelbare vooropleiding voor kappers, dus ging ik naar de Haagse School voor Mode en Kleding.

Deze afgerond en mocht eindelijk, toen ik 17 jaar was naar de kappersschool! Ik deed een deeltijd opleiding van 1 dag in de week school en 4 dagen werken. Mijn werk, de kapsalon in het Bezuidenhout, was mijn praktijkopleider. Daar leerde ik zo snel alles dat ik de opleiding van 4 jaar in 2 jaar kon afronden. Dus op mijn 19de met 3 diploma’s op zak op zoek naar een nieuwe kapsalon en dat was kapsalon Saoed, nu Haarvisie, in Rijswijk.

Na 3 jaar ging ik met een collega mee naar het Atelier voor haarverzorging aan de Laan van Meerdervoort (Den Haag), waar hij een nieuwe kapsalon startte. Na 5 jaar werd ik terug gevraagd bij mijn eerste werkgever om bedrijfsleidster te worden.
Echter na een jaar, in 2006, ging het zo kriebelen, dat ik toch maar voor mijzelf ben gestart. Dit als ambulant bij de mensen aan huis. Na 2 jaar ben ik een salon aan huis gestart.

Na 6 jaar, in 2013, werd het tijd voor een “echte” kapsalon in een winkelpand!! Dat werd Creations! Nu na bijna 6 jaar is Creations uitgebreid tot een goedlopende kapsalon met een super leuke klantenkring! Elke 2 á 3 maanden volgen we een cursus om zo Up to date te zijn van alle nieuwe ontwikkelingen op kapsel en make-up gebied! Voor Bruidskapsels en visagie bent u bij ons aan het goede adres!

Na 23 jaar ervaring kan ik aan “bijna” alle wensen voldoen!

Maak nu een afspraak bij Creations Rijswijk!

Maak een afspraak